Lerarenkaart Klasse

Ben je leerkracht en woon je in Bocholt? Dan kan je een gratis Klasse Lerarenkaart afhalen in onze bib. (De deadline voor lerarenkaart 2021 is helaas verstreken.)

Lerarenkaart

Met je lerarenkaart geniet je van talrijke voordelen bij culturele activiteiten.
Je kan ze afhalen tijdens de openingsuren van de bib.

Wat breng je mee?

• Je identiteitskaart of je lerarenkaart van vorig jaar.
  • Als je de kaart voor iemand anders afhaalt: de identiteitskaart of lerarenkaart van vorig jaar van de persoon in kwestie.

Lerarenkaart 2021? Helaas te laat!
Je kon je Lerarenkaart 2021 ophalen in onze bibliotheek van 21 december 2020 tot 10 juli 2021. Nu is deze helaas niet meer beschikbaar. Ook duplicaten kan Klasse niet meer aanmaken. Benieuwd naar je Lerarenkaart voor 2021? Vanaf december kan je die weer bij ons vinden.

Opgelet: wie vóór 3 november een abonnement neemt op Klasse Magazine, krijgt zijn Lerarenkaart 2021 thuisbezorgd samen met het decembernummer van het magazine. Die lerarenkaarten zitten in dat geva dus niet in het pakket van jouw bibliotheek.

Meer info over de lerarenkaart vind je op de website van Klasse.