Corona en bibliotheek 'de Priool'

Zomerbib

Voor een normaal bibliotheekbezoek gelden volgende verplichtingen:

1. mondmaskerplicht (vanaf 10 jaar) in het volledige gebouw, voor de volledige duur van het bibliotheekbezoek, ongeacht of men zich al dan niet verplaatst

2. ontsmetten van handen met ontsmettingsgel

3. afstand van 1,5 meter respecteren

De burgemeesters, de artsen van de eerstelijnszone en het ziekenhuis lanceerden een oproep naar de Noord-Limburgse bevolking om de regels erg strikt na te leven. Specifiek vermelden zij voor de bibliotheek, alvast tot en met 19 december 2021 volgende maatregelen:

1. De bibliotheekvestigingen blijven open maar geplande cursussen en groepsactiviteiten in de bib worden opgeschort.
  2. Vergaderingen, cursussen en groepsactiviteiten van verenigingen die vallen onder de private samenkomsten worden opgeschort (in lijn met federale maatregelen).

Heb je nog vragen? Dan kan je de bib tijdens de openingsuren telefonisch bereikbaar op het nummer 089 20 19 75 alsook via mail: bib@bocholt.be

Boeken lenen op afspraak

Behoor je tot een risicogroep en ben je liever niet te lang in de bibliotheek? Wij werken ook met een afhaaldienst. Vraag vooraf je materialen aan en wij leggen ze voor je klaar aan de balie.

Bekijk hier hoe het werkt.

Boeken aan huis

Ben je ziek of fysiek niet in staat om naar de bibliotheek te komen, dan kan je boeken aan huis laten leveren. Vraag vooraf je materialen aan via mail of telefonisch. We bespreken met jou een leveringsmoment en zetten je pakketje aan de deur af.