BIBLIOTAKE-AWAY Bocholt.

Bibliotheek 'de Priool' is open met normale openingsuren.

We blijven echter afhaalservice 'Bibliotake-away' organiseren voor 60+'ers en personen uit een risicogroep.

Hoe werkt het?

Afhaalbib De Priool

1. Je maakt vanuit de catalogus of vanuit Mijn Bibliotheek een lijstje van maximaal 5 materialen die je zou willen lezen of bekijken. Kijk zeker na of de materialen ook effectief beschikbaar zijn in onze bib!

2. Je bezorgt ons dat lijstje per mail met vermelding van je klantgegevens: je eigen lidnummer (rijksregisternummer of barcodenummer) en naam of het lidnummer van zoon, dochter, opa, oma, buur... Vermeld ook een voorstel van afhaalmoment: bij voorkeur tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

3. Wij zoeken de vijf materialen van dat lijstje samen en plaatsen die meteen in uitleen. Je krijgt van ons een mail terug met de bevestiging van je uitleningen en het afgesproken afhaalmoment.

4. Je kan je pakketje afhalen aan de bibliotheekbalie.

Handleiding lijstjes maken in Mijn Bibliotheek

Klik tijdens het zoeken in de catalogus op de knop Zet op lijst om boeken en andere items op een persoonlijk lijstje te bewaren. Als je nog niet aangemeld bent zul je eerst even moeten aanmelden met je Mijn Bibliotheek profiel.
Nog geen profiel? Lees hier hoe je een profiel aanmaakt.

Je kunt een nieuwe lijst maken of een item aan een bestaande lijst toevoegen.

Een overzicht van al je lijsten vind je terug door bij je gebruikersnaam in het gebruikersmenu de optie Lijsten te kiezen.

Je kunt een lijstje ook downloaden als pdf of csv als je het op je eigen pc wilt bewaren of naar iemand wilt versturen.