BIBLIOTAKE-AWAY Bocholt.

De hoofdbibliotheek is opnieuw (gedeeltelijk) open.

We blijven echter afhaalservice: 'Bibliotake-away' organiseren. (niet in uitleenpost Kaulille!)

Sterker nog: we raden het voor iedereen in deze fase nog sterk aan!

Hoe werkt het?

Afhaalbib De Priool

1. Je maakt vanuit deze catalogus of vanuit Mijn Bibliotheek een lijstje van maximaal 5 materialen die je zou willen lezen of bekijken. Kijk zeker na of de materialen ook effectief beschikbaar zijn in onze bib!

2. Je bezorgt ons dat lijstje per mail met vermelding van je klantgegevens: je eigen lidnummer (rijksregisternummer of barcodenummer) en naam of het lidnummer van zoon, dochter, opa, oma, buur... Vermeld ook een voorstel van afhaalmoment: enkel op weekdagen tussen 10u00 en 12u00 of namiddag op afspraak.

3. Wij zoeken de vijf materialen van dat lijstje samen en plaatsen die meteen in uitleen. Je krijgt van ons een mail terug met de bevestiging van je uitleningen en het afgesproken afhaalmoment.

4. Je kan je pakketje afhalen op het afgesproken moment aan de witte deur (met hellend vlak) aan de achterzijde van de bibliotheek. Je belt aan en op vertoon van jouw bevestigingsmail krijg je een zakje met de gevraagde materialen mee.

Let op! Er mag zich maar 1 persoon tegelijk buiten aan de achterdeur bevinden. De volgende wacht met inachtneming van de “social distance” op gepaste afstand.

In te leveren boeken deponeren in de boekengleuf aan de voordeur, aub!

Handleiding lijstjes maken in Mijn Bibliotheek

Klik tijdens het zoeken in de catalogus op de knop Zet op lijst om boeken en andere items op een persoonlijk lijstje te bewaren. Als je nog niet aangemeld bent zul je eerst even moeten aanmelden met je Mijn Bibliotheek profiel.
Nog geen profiel?
Lees hier hoe je een profiel aanmaakt.

Je kunt een nieuwe lijst maken of een item aan een bestaande lijst toevoegen.

Een overzicht van al je lijsten vind je terug door bij je gebruikersnaam in het gebruikersmenu de optie Lijsten te kiezen.

Je kunt een lijstje ook downloaden als pdf of csv als je het op je eigen pc wilt bewaren of naar iemand wilt versturen.