Auteurs die woonachtig zijn of waren in Bocholt, geven we onder de rubriek "VIB'S" (very important Bocholter schrijftalenten) graag een forum.

Kaat Bas (°2005) woont in Bocholt. Ze studeert Latijn-Grieks. Op haar negende schreef ze haar allereerste verhaal. Sindsdien is schrijven echt een passie voor haar.

Op haar vijftiende brengt ze haar debuutroman 'De negen dochters' uit. Ze droomt van een carrière als auteur en ze is op de goede weg om deze droom waar te maken. 

In het boek maak je kennis met de negen dochters van meneer Staens. Voor meneer Staens gaat er niets boven een goede reputatie. Hij wil dat al zijn dochters zich buitengewoon gepast gedragen, maar bovendien wil hij hen ook zo snel mogelijk uithuwelijken. De zusjes Staens denken hier anders over. Zij zijn vastbesloten hun passies te kunnen verderzetten en zelf te kiezen met wie ze de rest van hun leven door zullen brengen, maar zijn ze sterk genoeg om het op te nemen tegen de wil van hun strenge vader?

De bib kon niet wachten om het boek toe te voegen aan de collectie en dat is sinds kort ook gebeurd! Wie het boek liever zelf aankoopt, kan dat via de uitgever of via de auteur zelf door te mailen naar kaat.bas.boeken@gmail.com

(bron: www.uitgeverijhetpunt.be

denegendochters