Boek
Nederlands

Op een paard, hi ha!

Tiny Fisscher (auteur), Roozeboos (illustrator)
+1
Op een paard, hi ha!
×
Op een paard, hi ha! Op een paard, hi ha!
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar

Zo makkelijk kan het gaan. Als je leest over wat je écht interessant vindt, kun je lezen voordat je het weet. Weetjes over je favoriete onderwerpen heb je nooit genoeg. Daarom zijn er nu speelse non-fictieboekjes voor beginnende lezers vanaf zes jaar.

Bam! Lees alles over paardrijden.

Onderwerp
Paarden
Extra onderwerp
Beginnende lezers
Titel
Op een paard, hi ha!
Auteur
Tiny Fisscher
Illustrator
Roozeboos
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Volt, 2023
[28] p. : ill.
ISBN
9789021475936 (hardback)

Over Tiny Fisscher

Tiny Fisscher (1958) is een Nederlandse schrijfster. Daarnaast is ze ook leespromotor op basisscholen, onder andere via De Schrijverscentrale en Stichting Schoolschrijver.

In 1999 verscheen haar eerste kinderboek En dan was ik de prinses. Intussen heeft ze meer dan vijftig boeken op haar naam staan. Naast kinderboeken en jeugdromans schreef de auteur ook een aantal non-fictieboeken voor jongeren en volwassenen. In 2016 brak ze bij het grote publiek door met haar bewerking van de beroemde klassieker Alleen op de wereld, van Hector Malot. Het boek werd geïllustreerd door Gouden Penseelwinnares Charlotte Dematons, was een van de vier genomineerden van het DWDD-boekenpanel en won de Librisprijs mooiste boekomslag 2016. In 2018 verscheen het boek in een Duitse uitgave. In 2018 verscheen haar romanversie van Romeo en Julia, bij Blossom Books, met illustraties van Sophie Pluim. De reeks klassiekers heeft zich sindsdien flink uitgebreid.

In 2022 w…Lees verder op Wikipedia