Boek
Nederlands

Topford in Hollywood sferen

Thea Stilton (auteur), Pauline Akkerhuis (vertaler), Francesco Castelli (illustrator)
De Thea Sisters en alle studenten op Topford zijn door het dolle heen. De twee supersterren Dylan MacMillan en Kiki Spark komen naar Walviseiland voor opnames van hun nieuwste film. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
Titel
Topford in Hollywood sferen
Auteur
Thea Stilton
Vertaler
Pauline Akkerhuis
Illustrator
Francesco Castelli Chiara Balleello
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
Ciak si gira a Topford!
Editie
1
Uitgever
Amsterdam: De Wakkere Muis, 2015
117 p. : ill.
ISBN
9789085923053 (paperback)

Besprekingen

Vijf muizenvriendinnen, allemaal afkomstig uit een ander werelddeel, studeren aan het Topford College op Walviseiland en willen net als Thea Stilton (zus van Geronimo) journalist worden. In dit deel zijn de studenten vreselijk opgewonden vanwege het bezoek van twee populaire acteurs, Dylan en Kiki, die naar Walviseiland komen voor de opnames van hun nieuwste film. Voordat de twee supersterren per helikopter aankomen, is de filmcrew al dagen bezig geweest met het opbouwen van de filmset. Kiki is meteen heel aardig, maar Dylan lijkt erg koel en arrogant. Maar in werkelijkheid is hij juist verlegen. Als een van de actrices ziek wordt en er audities worden gehouden, blijkt dat ook bij anderen de eerste indruk niet altijd klopt. Vijftiende deel uit de serie ‘Het leven op Topford’*. Eenvoudig, chronologisch verteld verhaal opgebouwd uit korte hoofdstukken. De tekst is uitgevoerd in de inmiddels bekende uitbundige lay-out met tekeningen en tekst in verschillende lettertypen en kleuren. Voori…Lees verder

Over Thea Stilton

Thea Stilton is een personage uit de televisieserie en boekenreeks Geronimo Stilton.

Thea is de jongere zus van Geronimo. Ze is journalist en fotograaf van De Wakkere Muis en is tevens schrijfster. Thea Stilton heeft op het Topford College (Walviseiland, behoort tot Muizeneiland) gezeten en geeft hier nu ook les.

Zie ook

  • Lijst van boeken van Thea Stilton
Lees verder op Wikipedia

Suggesties