Boek
Nederlands

Sterren in duisternis

Thea Stilton (auteur), Giuseppe Facciotto (illustrator), Chiara Balleello (illustrator)
Het Sterrenrijk wordt ernstig bedreigd, want de sterren doven steeds verder uit. Heeft dit iets te maken met de mysterieuze verdwijning van fee Kometa? Samen met Will Mystery gaan de Thea Sisters op onderzoek uit. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf a. 9 jaar.
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
Il segreto delle fate delle Stelle
Uitgever
Amsterdam: De Wakkere Muis, © 2019
320 p., [56] p. Sterrenrijk reisdagboek : ill.
ISBN
9789085925156 (hardback)

Besprekingen

Op een wonderlijke manier lijkt het alsof de sterren steeds minder licht gaan geven. Heeft dit iets te maken met de mysterieuze verdwijning van fee Kometa? De Thea Sisters, de vijf muizen Nicky, Violet, Pamela, Colette en Paulina, gaan op onderzoek uit om het Sterrenrijk te redden. Daardoor belanden ze in spannende situaties. Zo ontmoeten ze de Zilverkrijsers, de Blauwe Draak en Prins Astro tijdens hun zoektocht naar Kometa. Opnieuw een fijn sprookje rond de Thea Sisters, die samen met Will Mystery weer een avontuur beleven vol fantasie, draken, geheimzinnige krachten, feeën en een goede afloop voor iedereen. Deel uit de luxueus uitgevoerde, kloeke serie 'De zeven rozen'* van Thea Stilton. De opmaak is levendig en vrolijk, waarbij veel woorden in een andere kleur en lettertype zijn afgedrukt. De illustraties zijn karakteristiek en origineel en ondersteunen het verhaal op een krachtige manier. Ook in dit deel achterin een zogenaamd Reisdagboek, met allerlei leuke feitjes en weetjes ove…Lees verder

Over Thea Stilton

Thea Stilton is een personage uit de televisieserie en boekenreeks Geronimo Stilton.

Thea is de jongere zus van Geronimo. Ze is journalist en fotograaf van De Wakkere Muis en is tevens schrijfster. Thea Stilton heeft op het Topford College (Walviseiland, behoort tot Muizeneiland) gezeten en geeft hier nu ook les.

Zie ook

  • Lijst van boeken van Thea Stilton
Lees verder op Wikipedia

Suggesties