De vijf meiden helpen Bob en Lies in de stal. Maar er gaat van alles mis. Wat is er aan de poot? AVI-E3. Vanaf ca. 6,5 jaar.
Leesniveau
AVI E3, AVI 3
Titel
Red de paarden
Auteur
Thea Stilton
Illustrator
Barbara Pellizzari Chiara Balleello Caterina Giorgetti
Vertaler
Pauline Akkerhuis
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
Un tesoro di cavallo
Uitgever
Mechelen: Baeckens Stilton, 2021
117 p. : ill.
ISBN
9789464290622 (hardback)

Andere formaten:

Besprekingen

De vijf muizenvriendinnen de Thea Sisters hebben geen inspiratie meer voor hun schilderijen, dus gaan ze naar buiten om dit te vinden. Door autopech ontdekken ze manege De Zon. Het is heerlijk om mee te helpen voor de dieren te zorgen. Dan krijgt de manege pech: een veulen loopt weg, eten komt niet aan en uiteindelijk is er een grote brand. Zou de boze buurman daar iets mee te maken hebben? Hij wil graag een groot winkelcentrum bouwen op het land. De meiden verzinnen een manier om geld in te zamelen. Zal het ze lukken de manege te redden? Dit verhaal op niveauAVI-E3 heeft veel grappige en kleurrijke illustraties in de bekende Thea Stilton-stijl. In de tekst wordt kleur gebruikt om klemtonen zichtbaar te maken en woorden uit te lichten. Het is een vlot geschreven verhaal, met korte, duidelijke zinnetjes. Voorin stellen Thea en de vijf vriendinnen zich voor. Achterin staan nog wat spelletjes met onder andere vragen over het verhaal en een lekker recept om uit te proberen. Het boek is ee…Lees verder

Over Thea Stilton

Thea Stilton is een personage uit de televisieserie en boekenreeks Geronimo Stilton.

Thea is de jongere zus van Geronimo. Ze is journalist en fotograaf van De Wakkere Muis en is tevens schrijfster. Thea Stilton heeft op het Topford College (Walviseiland, behoort tot Muizeneiland) gezeten en geeft hier nu ook les.

Zie ook

  • Lijst van boeken van Thea Stilton

Suggesties