Boek
Nederlands

Het bevroren paradijs

Thea Stilton (auteur), Pauline Akkerhuis (vertaler), Giuseppe Facciotto (illustrator)
De fantasiewereld Mukashi Banashi is in gevaar, want iemand laat de kostbare lotusbloemen verdwijnen. De Thea Sisters moeten het opnemen tegen vreemde magische wezens. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
Titel
Het bevroren paradijs / tekst Thea Stilton ; ill. Guiseppe Facciotto, Danilo Barozzi, Chiara Balleello ... [et al.]
Auteur
Thea Stilton
Vertaler
Pauline Akkerhuis
Illustrator
Giuseppe Facciotto Danilo Barozzi Chiara Balleello
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
Il segreto delle fate delle nevi
Uitgever
Amsterdam: De Wakkere Muis, 2015
320, [64] p. : ill.
ISBN
9789085922551 (hardback)

Besprekingen

De Thea Sisters keren terug naar de Zeven Rozen, omdat Mukashi Banashi in gevaar is. Iemand laat de kostbare lotusbloemen verdwijnen, die van belang zijn voor alle bewoners van deze fantasiewereld. Samen met Thea Stilton en Will Mystery proberen de Thea Sisters dit mysterie op te lossen. Maar dat lukt niet zomaar. Ze moeten het opnemen tegen vreemde magische wezens zoals de Orochi, de Sneeuwfeeën, de Kappa’s, de lachende feetjes en de Umibozu. Tweede deel uit de serie 'De Zeven Rozen'*. Vlot leesbaar verhaal, met de nodige humor, mede door de fantasiewezens die nogal vreemde eigenschappen hebben. Met grote kleurrijke illustraties en de bekende typografie (gekleurde letters, grote of kleine woorden etc.) waar de Stilton-boeken om bekend staan. De lay-out oogt daardoor wat rommelig. Met inleiding over de fantasiewereld, inhoudsopgave en het reisdagboek van Thea Stilton. Voor de fans weer een erg leuke uitgave. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Over Thea Stilton

Thea Stilton is een personage uit de televisieserie en boekenreeks Geronimo Stilton.

Thea is de jongere zus van Geronimo. Ze is journalist en fotograaf van De Wakkere Muis en is tevens schrijfster. Thea Stilton heeft op het Topford College (Walviseiland, behoort tot Muizeneiland) gezeten en geeft hier nu ook les.

Zie ook

  • Lijst van boeken van Thea Stilton
Lees verder op Wikipedia

Suggesties