Spel
Nederlands

Ons lichaam kwartet

Pauline Oud (auteur)
+1
Ons lichaam kwartet
×
Ons lichaam kwartet Ons lichaam kwartet

Ons lichaam kwartet

Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Het spel sluit aan bij de boekenreeks Kriebels in je buik van Pauline Oud. Spelenderwijs verwerven kinderen inzicht in hun eigen lichaam én die van een ander. Daarnaast leren ze dankzij de praatkaarten om hun ervaringen te verwoorden en naar elkaar te luisteren.
Titel
Ons lichaam kwartet
Auteur
Pauline Oud
Taal
Nederlands
Parallelle titel
Kriebels in je buik - Ons lichaam kwartet
Uitgever
Hasselt: Clavis, 2022
1 doos met 32 kwartetkaarten en 8 praatkaarten
Aantekening
Voor 2 tot 4 spelers Vermelding op doos: vanaf 4 jaar 32 kwartetkaarten, 8 praatkaarten
EAN
9789044848786

Over Pauline Oud

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Hannah Nijland

Paulina Maria Oud (Hilversum, 10 maart 1963) is een Nederlands illustratrice, schrijfster en ontwerpster.

Biografie

Oud werd geboren als jongste in een gezin met twee kinderen. Haar moeder was kleuterleidster en haar vader bouwkundig tekenaar. Als kind was zij veel te vinden in het atelier van haar grootvader Johannes Oud, die naast zijn huisschildersbedrijf actief was als kunstschilder. Van 1980 tot 1985 studeerde zij aan de Academie voor Beeldende Kunsten Utrecht. Op de kunstacademie startte zij aanvankelijk met grafische vormgeving maar in haar derde jaar stapte zij over naar de autonome studierichting Grafiek.

Na een aantal jaren als vrij beeldend kunstenaar en docente Tekenen en Schilderen gewerkt te hebben, illustreerde Oud haar eerste kinderboek in 1996. Hierna volgden vele boeken voor diverse auteurs, onder wie Arend van Dam, Thea Dubelaar, Liesbeth van der Jagt, Anneke Scholtens en Betty Sluyzer. In totaal illust…Lees verder op Wikipedia