Spel
Nederlands

Speel memo met Anna

Kathleen Amant (auteur en illustrator)
+1
Speel memo met Anna
×
Speel memo met Anna Speel memo met Anna
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 0-2 jaar, Vanaf 3-5 jaar
Anna is een echte speelvogel. Ze is ook supernieuwsgierig, want er is zo veel om te ontdekken en te leren! Speel je mee? In de opvang, in de klas, of gewoon lekker thuis: draai samen met Anna de juiste kaartjes om. Een vrolijk memospel voor kinderen vanaf 2 jaar.
Extra onderwerp
Memospel
Titel
Speel memo met Anna
Auteur en illustrator
Kathleen Amant
Taal
Nederlands
Uitgever
Hasselt: Clavis, 2022
1 doos met 48 kaartjes
Aantekening
Aantal spelers : vanaf 1 speler Vanaf 2 jaar
EAN
5407009980299

Over Kathleen Amant

Kathleen Amant (Aalst, 1969) is auteur en illustrator van prentenboeken voor peuters en kleuters. Kathleen studeerde Toegepaste Kunsten, en ging daarna aan de slag als vormgever bij Het Nieuwsblad. Na de geboorte van haar zoon werd ze zelfstandig graficus en illustrator.

Bibliografie

In 2000 begon een samenwerking met Kind en Gezin. Deze samenwerking duurde tien jaar. Vele Vlaamse gezinnen leerden zo de tekenstijl van Amant kennen.

In 2004 debuteerde ze met twee peuterboeken over het ondernemende en ondeugende meisje Anna (Clavis Uitgeverij). Ondertussen zijn er in de Anna-reeks een dertigtal boekjes verschenen, allemaal in de leefwereld van de kleuter: 'Anna op de boerderij', 'Anna en de zomer', 'Anna en haar lieve papa', 'Op je potje, Konijn', 'Anna gooit haar tutjes weg', 'Anna ruimt op', etc. De reeks werd ook in Denemarken, Frankrijk, Canada, Zwitserland, Zuid-Korea, Italië, Spanje, Amerika, China en Australi…Lees verder op Wikipedia