Spel
Nederlands

Speel lotto met Rikki

Guido Van Genechten (auteur en illustrator)
+1
Speel lotto met Rikki
×
Speel lotto met Rikki Speel lotto met Rikki
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Rikki is een echt speelkonijntje! En hij is supernieuwsgierig, want er is zo veel om te ontdekken en te leren. Speel je mee? In de opvang, in de klas, of gewoon lekker thuis: verzamel samen met Rikki alle kaartjes op je bord. Een vrolijk lottospel voor kinderen vanaf 3 jaar.
Onderwerp
Spelen, Konijnen
Titel
Speel lotto met Rikki
Auteur en illustrator
Guido Van Genechten
Taal
Nederlands
Uitgever
Hasselt: Clavis, 2022
1 doos met 4 speelborden en 36 kaartjes
Aantekening
Aantal spelers : 2-4 spelers Vanaf 3 jaar
EAN
5407009980381

Over Guido Van Genechten

Guido Van Genechten (Mol, 19 augustus 1957) is een Vlaamse auteur en illustrator. Guido Van Genechten is wereldwijd bekend met zijn prentenboeken.

In 1995 verscheen In het donker het eerste in een inmiddels omvangrijke reeks prentenboeken voor peuters en kleuters. Het bekendste figuurtje door hem ontworpen is waarschijnlijk het konijntje met het slap oortje Rikki.

Guido Van Genechten studeerde typografie en werkte jarenlang in de grafische sector, waar hij vooral bezig was met lay-out en montage. Intussen volgde hij lessen tekenen, schilderen, grafiek en fotografie aan de kunstacademie van Mol.

Zijn prentenboeken verschenen in vele talen. In 2010 is zijn prentenboek Wiebelbillenboogie prentenboek van het jaar 2010 en staat centraal in de Nationale Voorleesdagen.

Bibliografie

Kijk je mee

  • Tamme beestjes (Clavis)
  • Wilde beestjes (Clavis)

Max