Dvd
Nederlands

De grote Sinterklaasshow @ Home

De grote Sinterklaasshow @ Home

Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Sinterklaasshow met optredens van bekende Studio 100-artiesten zoals Mega Mindy, Nachtwacht, Samson & Marie, Kabouter Plop, Piet Piraat, Bumba en K3. Vanaf ca. 5 jaar.
Titel
De grote Sinterklaasshow @ Home
Taal
Nederlands
Uitgever
Studio 100, 2021
1 dvd-video
Speelduur
ca. 70 min.
Aantekening
Nederlands gesproken Alternatieve Sinterklaasshow van Studio 100 doordat de originele show niet kon plaatsvinden tijdens de coronaperiode.
EAN
5051083173612

Besprekingen

Studio 100 organiseert jaarlijks* een grote sinterklaasshow in het Sportpaleis te Antwerpen met alle grote artiesten van dit bedrijf. Editie 2020 was vanwege corona alleen digitaal thuis te beleven en werd opgenomen in het Plopsa Hotel. Marie (Verhulst) heeft samen met hond Samson alles geregeld voor een groot sinterklaasfeest. Hoofdpiet heeft haar beloofd dat hij een mooi cadeau voor de Sint zal kopen, maar hij is het helemaal vergeten. Komt dat wel goed vóór de Sint bij het hotel is? Veel bekende Studio 100-artiesten zijn aanwezig, o.a. Mega Mindy, Nachtwacht, Samson & Marie, Kabouter Plop, Piet Piraat, Bumba en K3. De optredens en liedjes hebben niet speciaal met Sinterklaas van doen. Aan het eind van de voorstelling maken Sinterklaas en zijn (roet)pieten hun entree. Voor alle fans van de Studio 100-artiesten vanaf ca. 5 jaar.