Boek
Nederlands
ANWB Extra reisgids Milaan – Italië

Ontdek Milaan met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Milaan! Wie Milaan zegt, zegt mode, design en voetbal. Dit maakt de stad tot de perfecte bestemming voor een leuke citytrip.

De compacte ANWB Extra reisgids Milaan biedt naast diverse routes door de stad en veel praktische tips over hotels en vervoer ook 15 inspirerende beziensw
Titel
Milaan
Auteur
Aylie Lonmon
Bewerker
Silke Bouman
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Duits
Editie
Tweede, herziene druk
Uitgever
Den Haag: Uitgeverij ANWB, © 2022
128 p. : ill. + kaart
ISBN
9789018049331 (paperback)

Besprekingen

Ieder gidsje in deze serie begint met korte hoofdstukken over o.a. Historie, Goed om te weten, Woordenlijst, Praktische informatie e.d. Dan volgen de plaatsbeschrijvingen en een vijftal Extra-routes, alles ruim voorzien van kleurenfoto's. De gids richt zich op dezelfde doelgroep als de bekende Marco Polo reisgidsjes en laat zich daar goed mee vergelijken. Het formaat is vrijwel gelijk en de geboden informatie is soms iets meer, soms iets minder uitgebreid. De meerwaarde zit hem vooral in de stadsplattegronden en in de goed bruikbare uitvouwbare landkaart 1:13.500 achterin, met in kadertjes extra informatie, verwijzingen naar de vijf Extra-wandelroutes en op de achterzijde een stratenregister. Aangevulde en geactualiseerde druk.