Boek
Nederlands

Zo verandert een jongenslijf

Anita Ganeri (auteur), Teresa Martinez (illustrator)
+1
Zo verandert een jongenslijf
×
Zo verandert een jongenslijf Zo verandert een jongenslijf
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Wat gebeurt er allemaal met het jongenslichaam als je in de puberteit komt? Met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 11 jaar.
Titel
Zo verandert een jongenslijf
Auteur
Anita Ganeri
Illustrator
Teresa Martinez
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
A boy's guide to growing up
Uitgever
Etten-Leur: Corona Schoolsupport, © 2022
48 p. : ill.
ISBN
9789464390971 (hardback)

Besprekingen

Een leerzaam boek over de puberteit en het jongenslichaam. Het boek geeft uitleg over wat er tijdens de puberteit met een jongenslijf gebeurt, zowel vanbuiten als vanbinnen. Met veel handige tips. In informatieve en bemoedigende stijl geschreven. Met volop levendige gekleurde illustraties. Geschikt voor lezers vanaf ca. 11 jaar.Anita Ganeri (Calcutta, 1961) is een wereldberoemde Britse schrijver en jeugdauteur. Haar werk werd in meer dan dertig landen uitgegeven.Het boek maakt deel uit van de serie: 'Het bodyboek'.

Over Anita Ganeri

Anita Ganeri (Calcutta, 1961) is een Engels kinderboekenschrijver. Ganeri is geboren in India, maar verhuisde op jonge leeftijd naar Engeland waar ze zowel basis- als voortgezet onderwijs volgde. Ganeri schreef de serie Horrible Geography, in Nederland uitgegeven in de serie Waanzinnig om te Weten (uitgegeven door Kluitman), samen met soortgelijke boeken van Terry Deary, Kjartan Poskitt en Nick Arnold. De werken van Ganeri worden voornamelijk uitgegeven door Scholastic. Anita schreef vooral boeken over aardrijkskunde het zijn grappige leerzame boeken. De boeken die ze schreef zijn o.a zeebenen en zeebeesten, woeste woestijnen. Ganeri woont tegenwoordig in West Yorkshire, samen met haar man, zoon, kat en drie honden.

Prijzen

  • Royal Canadian Geographical Society - Silver Award voor Horrible Geography.

Externe links

  • Officiële site